Man rijdt tegen boom in Asten: ernstig gewond in traumahelikopter naar ziekenhuis

ASTEN - Een man is tegen een boom gereden met zijn auto op de Dennendijk in Asten. Hij is daarbij zo zwaar gewond geraakt, dat hij met een traumahelikopter naar het ziekenhuis is gebracht. 

Een traumahelikopter brengt maar zo'n twee op de honderd vluchten mensen naar het ziekenhuis. Meestal gaat de arts, die met de helikopter mee vliegt, in de ambulance met het slachtoffer naar het ziekenhuis. Niet bij dit ongeval, waar de man er zo ernstig aan toe was dat hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moest. 

De man heeft een tijd bekneld gezeten in de auto, waardoor er ook twee brandweerwagens moesten komen om hem te bevrijden. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk is. 

Eerder ernstig ongeluk

Begin deze maand gebeurde er ook een ongeluk op deze weg, waarbij drie mensen ernstig gewond raakten. Door onbekende oorzaak vloog toen een auto uit de bocht en knalde tegen twee bomen.

Volledig scherm
Een man is tegen een boom gereden met zijn auto op de Dennendijk in Asten. © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Natuurgebied Groote Peel mogelijk drie keer zo groot door uitbreiding met Deurnsche Peel en Mariapeel
    PREMIUM

    Natuurge­bied Groote Peel mogelijk drie keer zo groot door uitbrei­ding met Deurnsche Peel en Mariapeel

    OSPEL - Het jubilerende Nationaal Park Groote Peel wordt wellicht uitgebreid met de Deurnsche Peel en de Mariapeel. Landelijke regels voor dergelijke parken zijn veranderd waardoor deze ontwikkeling mogelijk is. Mocht Staatsbosbeheer in de missie slagen, dan verdriedubbelt het park binnen enkele jaren tot zo'n vierduizend hectare. ,,Het geeft meer status aan dit gebied", zegt manager Marijke Vaes van buitencentrum De Pelen in Ospel.

Deurne e.o.