Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr: Erzsebet, haar man Zotal Palsint en hun vriend Istvan Iszli in hun chalet op Prinsenmeer Ommel. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Migranten Prinsenmeer Ommel: 'Oordeel niet voor je met ons gesproken hebt'

OMMEL - Aan de muur in de woonkamer hangt een kleine zwart-wit afbeelding van Jezus Christus. Het is het enige zichtbare wat Zotal Palsint en zijn vrouw Erzsebet uit hun thuisland Roemenië hebben meegenomen. Ze verblijven zo'n vier maanden in een vrij standaard chalet met twee blauwe, lederen banken, gedateerde tv, een piepkleine badkamer en twee slaapkamers op Prinsenmeer in Ommel. Niet echt luxe, wel netjes. Ze geven er veel voor op.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 'Schurft na nacht in ranzig vakantiehuisje', Astense exploitant spreekt dit tegen

    'Schurft na nacht in ranzig vakantie­huis­je', Astense exploitant spreekt dit tegen

    ASTEN - Rode bultjes, blaasjes, gangetjes onder de huid en vooral veel jeuk. Dat is wat Angela van Roon, haar vriend en dochter naar eigen zeggen hebben overgehouden aan een weekendje op een vakantiepark van Oostappen Groep. De Rotterdamse familie is woest en eist dat de Astense exploitant alle gemaakte kosten compenseert. Oostappen spreekt tegen dat er schurft is opgelopen in het vakantiehuisje en zegt dat ze het waarschijnlijk zelf hebben meegebracht, de incubatietijd van deze ziekte is namelijk twee tot zes weken. "Feit is dat je nooit na 24 uur schurft kan oplopen."

Deurne e.o.