Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr: Erzsebet, haar man Zotal Palsint en hun vriend Istvan Iszli in hun chalet op Prinsenmeer Ommel. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Migranten Prinsenmeer Ommel: 'Oordeel niet voor je met ons gesproken hebt'

OMMEL - Aan de muur in de woonkamer hangt een kleine zwart-wit afbeelding van Jezus Christus. Het is het enige zichtbare wat Zotal Palsint en zijn vrouw Erzsebet uit hun thuisland Roemenië hebben meegenomen. Ze verblijven zo'n vier maanden in een vrij standaard chalet met twee blauwe, lederen banken, gedateerde tv, een piepkleine badkamer en twee slaapkamers op Prinsenmeer in Ommel. Niet echt luxe, wel netjes. Ze geven er veel voor op.

  1. Fortuin ome Theo gaat niet naar familie: 'Jullie hadden kunnen komen toen ik leefde'
    PREMIUM
    video

    Fortuin ome Theo gaat niet naar familie: 'Jullie hadden kunnen komen toen ik leefde'

    ASTEN - 'Zij die dachten nog koffie te komen drinken, jullie hebben pech. Jullie hadden kunnen komen toen ik nog leefde'. De rijke Theo Verstappen (98) liet deze boodschap voor zijn familie in 2012 in zijn rouwadvertentie zetten door zijn petekind en tevens naamgenoot Theo Verstappen (71) uit Asten. Als testamentair-executeur was de voormalig fietsenmaker uit de Emmastraat verantwoordelijk voor het verdelen van de meerdere honderdduizenden euro's die zijn peetoom na liet.

Deurne e.o.