Volledig scherm
Opnamen bij 'Say yes to the dress' bij Koonings Bruidsmode in Deurne.

Opnames voor 'Say yes to the dress' bij Koonings Bruidsmode in Deurne (video)

DEURNE - Ze doet de opnames voor de televisieserie 'Say yes to the dress' er deze dagen gewoon bij. "Overdag ben ik helemaal hiermee bezig. Het normale werk doe ik 's avonds", zegt eigenaresse Ramona Poels van Koonings Bruidsmode in Deurne.

In juni meldde tv-zender TLC zich bij Koonings, een van de grootste en bekendste bruidsmodezaken in Europa, met drieduizend jurken. In Amerika, Canada en Australië is 'Say yes to the dress' een grote hit. Nu zocht TLC een geschikte locatie voor opnames voor de Benelux-serie. Uiteraard zei Poels ‘yes’.

Business as usual
Het ‘tv-werk’ gaat de 35-jarige Deurnese gemakkelijk af. Ze kan zich vrij bewegen, te midden van producers, camera- en geluidsmensen, een fotograaf, visagisten en stylisten, onder wie Randy Fenoli, bekend van de Amerikaanse Say Yes. „Ik moet wel eens een stapje naar links of naar rechts zetten, maar verder is het business as usual. Dit is natuurlijk ook al jaren mijn vak.”

Lees vrijdag alles over dit onderwerp in het ED of in de e-paper.

De Beneluxversie van de populaire TLC-serie ‘Say yes to the dress’ wordt momenteel opgenomen bij 'Koonings the wedding palace' in Deurne. De 8 afleveringen zijn vanaf dit najaar te zien.

Deurne e.o.