Voor derde dag op rij ongeluk op A67; weg bij Asten weer vrij

UPDATE + VIDEOASTEN - Een busje is donderdagochtend tegen een stilstaande vrachtwagen gereden op de A67 bij Asten. De weg richting Eindhoven werd rond 10.45 uur weer vrijgegeven.

De bestuurder van het busje zat bekneld, hij is door de brandweer bevrijd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niets bekend.

De snelweg is even dicht geweest richting Eindhoven, een traumahelikopter landde op de weg. 

'Gevaarlijke weg'

Woensdag kwam een vrachtwagenchauffeur bij een ongeluk op de A67 om het leven, enkele kilometers verderop bij Someren.

Eind dit jaar neemt de minister van Infrastructuur en Waterstaat een beslissing over maatregelen voor de A67, waar vrijwel dagelijks ongelukken gebeuren en regelmatig lange files staan. Dinsdag kantelde er ook nog een vrachtwagen bij Veldhoven, richting Eersel.

Volledig scherm
Een busje reed tegen een vrachtwagen op de A67 bij Asten. © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners kasteelboerderij Asten ook bewakers van erfgoed
    PREMIUM

    Bewoners kasteel­boer­de­rij Asten ook bewakers van erfgoed

    ASTEN - De ruïne van het kasteel in Asten-Heusden is welbekend in de regio. In de zomer kunnen belangstellenden er terecht voor een rondleiding. Het Anna Ceelen Huis, het bezoekerscentrum, is regelmatig geopend. Daar is een tentoonstelling over de historie van het kasteel en het landgoed. Maandag, tijdens de landelijke Dag van Kasteel, waren live muziek en straattheater toegevoegd. Maar hoe is het om er te wonen? Het Eindhovens Dagblad sprak een bewoner van het eerste uur en iemand die er nu een paar jaar woont.

Deurne e.o.