Het internationale taxiplatform Bolt komt na Amsterdam ook naar andere grote steden in Nederland. Den Haag is volgende week aan de beurt. Directeur Lars Speekenbrink heeft er, ondanks de coronacrisis, veel vertrouwen in.
Volledig scherm
PREMIUM
Het internationale taxiplatform Bolt komt na Amsterdam ook naar andere grote steden in Nederland. Den Haag is volgende week aan de beurt. Directeur Lars Speekenbrink heeft er, ondanks de coronacrisis, veel vertrouwen in. © Bibi Neuray.

Concurrent van Uber wil Nederlandse taximarkt veroveren: ‘Wij hebben eerlijkere tarieven’

Ze hebben het jaren geleden al een keer geprobeerd in Nederland, maar wagen nu een nieuwe poging. Bolt, de wereldwijde concurrent van taxiplatform Uber, wil weer vaste voet aan de grond krijgen in Nederland. In Amsterdam rijden ze sinds vorig jaar, maar nu komen daar ook andere grote Nederlandse steden bij, zoals Rotterdam en Den Haag. ,,Wij zijn efficiënter en goedkoper.’’ 

  1. Uitvaartondernemer Johan (31): ‘Ik keek op mijn vijftiende al naar rouwauto's’
    PREMIUM

    Uitvaarton­der­ne­mer Johan (31): ‘Ik keek op mijn vijftiende al naar rouwauto's’

    Stemmig zwart heeft allang niet meer het alleenrecht op rouw. En rouw bij een uitvaart heeft zoveel meer andere verschijningsvormen dan alleen verdriet. Voor Johan Griffioen is de uitvaartbranche zijn passie. Hij is ook thuis in de ‘moderne’ variant ervan, die kleurrijk en anders kan zijn óf is dan vroeger. Met een truck, een koets of een oldtimer naar de laatste rustplaats, het kán.