Volledig scherm
© Furion

Deze camper heeft een jacuzzi en een helikopter op het dak: hoezo kamperen?

Wie een kamperauto te krap vindt, is duidelijk nog niet met de Elysium van techbedrijf Furrion op reis geweest. De luxueuze bolide is bijna 14 meter lang, heeft een jacuzzi en op het dak staat een helikopter. Het prijskaartje is 2,3 miljoen euro.

Volledig scherm
© Furrion

Wie aan claustrofobie lijdt hoeft zich in deze mobilhome geen zorgen te maken, want aan ruimte geen gebrek. De camper is voorzien van een keuken, een haard, een douche en een toilet. En op de gigantische 75 inch schermen kan je genieten van je favoriete series.

Furrion
Volledig scherm
Furrion © Furrion

"De Elysium is niet alleen een luxevoertuig, hij laat ons ook toe om producten tentoon te stellen die je in een huis kan gebruiken", vertelt Matt Fidler, marketingbaas bij Furrion. "De consument zal genieten van het ruime aanbod aan technologische hoogstandjes in strak, modern design."

Volledig scherm
© Furrion
  1. ‘Heeft mijn Porsche een computerfout en moet ik dat accepteren?’
    VRAAG & ANTWOORD

    ‘Heeft mijn Porsche een computer­fout en moet ik dat accepteren?’

    ,,Bij de aflevering van mijn Porsche Macan (2,0 liter viercilinder) meldde de boordcomputer dat ik 17.000 km of een jaar met de olie kon doen, terwijl de documentatie 30.000 km of 2 jaar voorschrijft. Het wordt door een sensor en de computer bepaald, zegt mijn dealer. Dat is niet waar: elke keer staat er weer 17.000 km of 1 jaar. Ik denk dat die computer verkeerd is geprogrammeerd. Dat kost mij elk jaar 400 euro aan olie. Moet ik dit zomaar accepteren?”, vraagt lezer Paul Pardon.