Rolf Noordhof is de trotse bezitter van een Morris Minor, een model dat ook in Amersfoort in elkaar werd gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Rolf Noordhof is de trotse bezitter van een Morris Minor, een model dat ook in Amersfoort in elkaar werd gezet. © Cees Wouda

Rolf viel op Molly vanwege haar ronde vormen: ‘Ik heb ook de originele krik’

keiverliefd op mijn autoRolf Noordhof uit Leusden kocht in 2018 een Morris Minor. Hij en zijn vrouw Annette noemen hun auto Molly, want de meeste Engelse auto’s hebben een vrouwennaam.

  1. Dit zijn de beste vouwfietsen
    Fietstest 2023

    Dit zijn de beste vouwfiet­sen

    Ingenieus in te klappen, en vaak rijden ze nog soepel ook: e-vouwfietsen. Fabrikanten proberen ze steeds lichter te maken, want je moet ze de auto of de trein in kunnen tillen. Lastige taak, want een accu alleen al is best zwaar. Soms zijn deze fietsen dan ook nog niet geschikt voor intensief - bijvoorbeeld dagelijks - gebruik. Maar vaak ook wel. Hieronder introduceren we ook dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van e-bikes: Kees Bakker, alias TestKees, consumentenvoorlichter van de Fietserbond. Zijn reviews staan bij de keurmerken Best getest en Beste Koop. Tester Arjen van Stel, die jaarlijks op de hoogte probeert te blijven van de ontwikkelingen, probeerde eens zo’n vouwfiets.