Foto-inzet: Michel Perridon
Volledig scherm
Foto-inzet: Michel Perridon © Wikki commons/AD

Rotterdamse topondernemer Perridon voegt vijfde Bugatti toe aan zijn verzameling

De Rotterdamse multimiljonair Michel Perridon moet ruimte maken in zijn garage. Binnenkort wordt namelijk zijn vijfde Bugatti bezorgd. Dat meldt automagazine Hart voor auto’s. Van dit nieuwste modelletje worden er maximaal 30 gemaakt. Prijskaartje: 3,5 miljoen euro.

Het Quote-500-lid, dat vorig jaar zijn computeraccessoirebedrijf Trust verkocht, is een groot liefhebber van de luxe racemonsters. Op het  Instagram-account @dutchbugs plaatsen hij en zijn zoon regelmatig foto’s van de bolides.

De Bugatti Chiron Super Sport 300+ heeft 1600 pk onder de motorkap en zou maar liefst 440 kilometer per uur kunnen rijden. Volgens Hart voor auto’s zouden kopers toegang krijgen tot een testterrein in Duitsland om de topsnelheid neer te zetten zonder de verkeersregels te overtreden.

  1. Waarom BMW niet aan ‘zinloze innovaties’ doet: ‘Liever een caravan achter onze hybrides dan een groter accupakket’
    INTERVIEW

    Waarom BMW niet aan ‘zinloze innovaties’ doet: ‘Liever een caravan achter onze hybrides dan een groter accupakket’

    Op het eerste oog lijken de recente vernieuwingen aan de BMW 5-Serie niet schokkend: een nieuwe neus, andere bumpers, verbeterde navigatie en klaar is Klaus. Maar is dat wel zo? De productexpert van het Duitse merk legt uit: ,,We kunnen niet klakkeloos een elektrische versie introduceren. Voor onze klanten, zeker die in Nederland, is het veel belangrijker dat de plug-in hybride 530e nu wél een flinke caravan kan trekken.”