Volledig scherm
Foto-inzet: Michel Perridon © Wikki commons/AD

Rotterdamse topondernemer Perridon voegt vijfde Bugatti toe aan zijn verzameling

De Rotterdamse multimiljonair Michel Perridon moet ruimte maken in zijn garage. Binnenkort wordt namelijk zijn vijfde Bugatti bezorgd. Dat meldt automagazine Hart voor auto’s. Van dit nieuwste modelletje worden er maximaal 30 gemaakt. Prijskaartje: 3,5 miljoen euro.

Het Quote-500-lid, dat vorig jaar zijn computeraccessoirebedrijf Trust verkocht, is een groot liefhebber van de luxe racemonsters. Op het  Instagram-account @dutchbugs plaatsen hij en zijn zoon regelmatig foto’s van de bolides.

De Bugatti Chiron Super Sport 300+ heeft 1600 pk onder de motorkap en zou maar liefst 440 kilometer per uur kunnen rijden. Volgens Hart voor auto’s zouden kopers toegang krijgen tot een testterrein in Duitsland om de topsnelheid neer te zetten zonder de verkeersregels te overtreden.

  1. Rijexamen doen op hoge leeftijd? Wij zijn op zoek naar jou
    Oproep

    Rijexamen doen op hoge leeftijd? Wij zijn op zoek naar jou

    Veel ouderen staan voor de uitdaging. Voor sommigen is t appeltje eitje maar veel ouderen geeft het stress. Want niemand wil z’n auto, zelfstandigheid en vrijheid kwijt. Wij zijn op zoek naar oudere mensen die net hun rijexamen hebben afgelegd, al dan niet met goed gevolg of ouderen die binnenkort op moeten. Wilt u met ons (Magazine) praten en mogen we u fotograferen? Meld u dan mét telefoonnummer op magazine@dpgmedia.nl.