De mond van de 52-jarige vrachtwagenchauffeur viel onlangs wagenwijd open toen hij twintig meldingen ontdekte in de app waar ontevreden inwoners melding kunnen doen over overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
De mond van de 52-jarige vrachtwagenchauffeur viel onlangs wagenwijd open toen hij twintig meldingen ontdekte in de app waar ontevreden inwoners melding kunnen doen over overlast. © Gratis

Van 20 naar ruim 100: aantal anonieme meldingen over Edwins paarse vrachtwagen schiet omhoog

Hij zat rustig op de bank met ‘koffie en een gebakkie’. Maar de buurman die ‘tig’ anonieme meldingen maakte over de paarse vrachtwagen van Edwin de Vos en met hem in gesprek wilde, kwam niet opdagen. Toch heerst nu een klein gevoel van opluchting bij de Gouwenaar.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.