Volledig scherm
Opel Insignia © Opel

Vernieuwde Opel Insignia krijgt geavanceerde koplampen

Opel heeft zijn topmodel, de Insignia, vernieuwd. Hij heeft nu ook  de nieuwste generatie IntelliLux led-koplampen gekregen, voor een beter zicht in het donker.

Het systeem is uitgebreid van 32 naar 168 led-elementen en reageert sneller en nauwkeuriger op tegemoet komend verkeer en voorliggers, om verblinding te voorkomen. Verder is de Insignia nu uitgerust met een achteruitrijcamera die is gekoppeld aan een achteruitrij-radar. Het infotainment, aan de smartphone te koppelen via Apple CarPlay of Android Auto, is eveneens vernieuwd en smartphones kunnen nu draadloos worden opgeladen. De vernieuwde Insignia maakt in januari zijn debuut op de autoshow van Brussel.

Volledig scherm
Opel Insignia © Opel
Volledig scherm
Opel Insignia © Opel
Volledig scherm
Opel Insignia © Opel
  1. Automobilist vlucht met 240 km/u voor de politie, maar komt vervolgens met een lege tank te staan

    Automobi­list vlucht met 240 km/u voor de politie, maar komt vervolgens met een lege tank te staan

    Wie het laatst lacht lacht het best, zullen agenten van Franse politie hebben gedacht toen zij de bestuurder van een bliksemsnelle Mercedes AMG staande willen houden. De bestuurder ging er vandoor met een snelheid van 240 km/u, en voor even hadden de agenten het nakijken. Totdat de snelheidsduivel even verderop zonder benzine kwam te staan. Zijn auto werd onmiddellijk in beslag genomen.