In 1979 richtte Magchelina Möller samen met haar man Alfred het bedrijf op. Nu houdt dochter Jolique zich bezig met het werven van vrouwen in de auto-industrie.
Volledig scherm
PREMIUM
In 1979 richtte Magchelina Möller samen met haar man Alfred het bedrijf op. Nu houdt dochter Jolique zich bezig met het werven van vrouwen in de auto-industrie. © Fabio Yasamin

Weinig vrouwen in de auto-industrie: ‘Niet zeuren dat mannen en vrouwen niet gelijk zijn’

VrouwendagStel je een automonteur voor. Dacht je aan een vrouw? Nee, he? Da's gek, vindt Jolique Möller (31) van het Rotterdamse autoschadebedrijf Möller. Volgens haar is in de autobranche plek zat voor vrouwen, maar blijft de branche met 15 procent vrouwen ver achter. Bij Möller is dat 17,5 procent, maar ook dat kan beter.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.