De liftzuil moet in de kleinere kernen van de Kempen worden geplaatst. Een ingenieursbureau uit Bergeijk werkt momenteel aan een definitief ontwerp voor de zuil.
Volledig scherm
PREMIUM
De liftzuil moet in de kleinere kernen van de Kempen worden geplaatst. Een ingenieursbureau uit Bergeijk werkt momenteel aan een definitief ontwerp voor de zuil. © Brainport Bereikbaar

In de Kempen kun je binnenkort bij een speciale liftzuil gaan staan

KEMPEN - Met je duim omhoog langs de weg staan, hopend dat een auto je een stukje mee laat rijden. Op zes plekken in de Kempen komen speciale zuilen waar je kunt liften. Vooral de oudere inwoner moet er baat bij hebben, nog dit jaar wordt ermee getest.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.