Volledig scherm
Wendy Snellens. © Jean Pierre Reijnen

Opening Beauty & Gifts by Esthetique op het Hof in Bergeijk

BERGEIJK - ,,Het is eigenlijk wel een goed moment voor een nieuwe vestiging", vertelt eigenaresse Wendy Snellens-de Jong, ,,We bestaan dit jaar namelijk vijftien jaar."

Van de zolder naar de garage, daarna - zo'n vijf jaar geleden - opende ze in de Burgemeester Magneestraat een treatmentstore (salon). ,,Doordat er in de salon ook producten verkocht werden, begon het er wat druk te worden", zegt Snellens. ,,Door de verkoop in een aparte winkel onder te brengen, keert de rust terug in de salon."

De vijf medewerksters zijn allemaal gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Gezamenlijk gaan zij zowel de treatmentstore als de winkel bedienen. Beauty & Gifts is de winkel waar je terechtkunt voor producten voor baby's, kinderen, mannen en vrouwen. Niet alleen kijken, maar de producten kun je er ook voelen, ruiken, uitproberen.

Naast de verzorgingsproducten zijn er ook horloges, sieraden en accessoires te koop. ,,Je kunt bij Beauty & Gifts ook terecht in onze nieuw 'browbar' en 'nailbar' vervolgt Snellens. ,,Zonder afspraak binnenlopen om je wenkbrauwen bij te laten werken of je nagels te laten lakken."

De opening van Beauty & Gifts is donderdag. De zaak is geopend van maandagmiddag tot en met zaterdag.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement