Volledig scherm
Een plofkraak bij een automaat van Rabobank. © BD

Pinautomaten Bergeijk en Waalre buiten bedrijf gesteld

BERGEIJK/WAALRE - De Rabobank De Kempen heeft besloten dat de pinautomaten bij winkelcentrum de Bus in Waalre en op 't Loo in Bergeijk sluiten. Dat gebeurt met ingang van maandag 16 oktober. De klanten van de Rabobank De Kempen zijn op de hoogte gebracht. 

De bank geeft als reden dat pinautomaten landelijk meerdere malen het doelwit zijn geweest van plofkraken. Het verwijderen van de apparaten is een voorzorgsmaatregelen. De bank staat op het standpunt dat de veiligheid van omwonenden voorop dient te staan.   

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Pieter van den Broek winnaar Cultuurprijs Bergeijk op eerste verregende uitmarkt
    PREMIUM

    Pieter van den Broek winnaar Cultuur­prijs Bergeijk op eerste verregende uitmarkt

    BERGEIJK- De eerste Uitmarkt in Bergeijk beleefde een wervelende start met maar liefst dertig verenigingen, individuen en vrijwilligers die zondagmiddag op diverse locaties in het dorpscentrum lieten zien dat Bergeijk een echt kunstenaarsdorp is met vele creatieve geesten in haar midden. Pieter van den Broek (27) werd aan het einde van de festiviteiten door wethouder Stef Luijten onderscheiden tot winnaar van de eerste Cultuurprijs Bergeijk. De oorkonde en het geldbedrag van duizend euro werden onder luid applaus in De Kattendans aan hem uitgereikt.

Kempen