Volledig scherm
Toneelvereniging De Kempengalm

Toneelvereniging De Kempengalm brengt thriller op de planken in Bergeijk en Weebosch

WEEBOSCH - Toneelvereniging De Kempengalm uit Weebosch brengt op meerdere data in oktober de plattelandsthriller 'een hinderlijke getuige' op de planken. De voorstelling is geschreven door René Gijbels en de regie ligt in handen van Bernard Tholen.

In het toneelstuk spelen de vrijgezelle boer Driekus en zijn ongehuwde zuster Liza, samen eigenaar van een florerend boerenbedrijf, de hoofdrol. Ze zijn echter een beetje op elkaar uitgekeken. Bovendien heeft Liza iemand op het oog en daarbij zou het goed uitkomen als Driekus 'verdwijnt'. Ze beraamt een plan, met kwade bedoelingen, en van het een komt het ander...

Een hinderlijke getuige wordt op zondag 16 oktober om 14.30 en 20.00 uur opgevoerd in theater De Kattendans in Bergeijk (Eerselsedijk 4). Kaarten kosten 9 euro en zijn online verkrijgbaar.

Ook is de voorstelling in zaal 't Heuveltje (Weebosch 68) in Weebosch te zien: op zaterdag 22 en zondag 23 oktober. Beide avonden beginnen om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn hier en hier verkrijgbaar.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement