Volledig scherm
Frontale botsing bij Riethoven. © Bert Jansen

Vijf gewonden door frontale botsing met klassieke DAF bij Riethoven

RIETHOVEN - Twee auto's zijn vrijdagmiddag frontaal op elkaar gebotst bij Riethoven. Daardoor raakten vijf inzittenden gewond. Twee van hen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de Broekhovenseweg in Riethoven. Twee auto's botsten frontaal op elkaar.  In totaal raakten vijf mensen gewond. Twee van hen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De drie anderen konden door ambulancepersoneel op locatie behandeld worden.

Een van de betrokken auto's was een klassieke DAF. Het gaat om een DAF 33 uit het jaar 1969. Deze liep dusdanige schade op dat het voertuig opgehaald moest worden door een bergingsbedrijf.

Volledig scherm
Frontale botsing bij Riethoven. © Bert Jansen
Volledig scherm
Frontale botsing bij Riethoven. © Bert Jansen
  1. Pieter van den Broek winnaar Cultuurprijs Bergeijk op eerste verregende uitmarkt
    PREMIUM

    Pieter van den Broek winnaar Cultuur­prijs Bergeijk op eerste verregende uitmarkt

    BERGEIJK- De eerste Uitmarkt in Bergeijk beleefde een wervelende start met maar liefst dertig verenigingen, individuen en vrijwilligers die zondagmiddag op diverse locaties in het dorpscentrum lieten zien dat Bergeijk een echt kunstenaarsdorp is met vele creatieve geesten in haar midden. Pieter van den Broek (27) werd aan het einde van de festiviteiten door wethouder Stef Luijten onderscheiden tot winnaar van de eerste Cultuurprijs Bergeijk. De oorkonde en het geldbedrag van duizend euro werden onder luid applaus in De Kattendans aan hem uitgereikt.

Kempen