Onderwijswethouder Coby van der Pas overhandigt appelflappen op basisschool Dommelrode in Sint-Oedenrode aan directeur Antwan van Summeren als blijk van waardering en hart onder de riem. Links Paul Meessen (directeur bestuurder Verdi onderwijs) en uiterst rechts burgemeester Kees van Rooij.
Volledig scherm
Onderwijswethouder Coby van der Pas overhandigt appelflappen op basisschool Dommelrode in Sint-Oedenrode aan directeur Antwan van Summeren als blijk van waardering en hart onder de riem. Links Paul Meessen (directeur bestuurder Verdi onderwijs) en uiterst rechts burgemeester Kees van Rooij. © Gemeente Meierijstad

Appelflappen voor leerkrachten en personeel kinderopvang in Meierijstad als 'hart onder de riem’

SINT-OEDENRODE - Om ze een hart onder de riem te steken en als blijk van waardering voor de tomeloze inzet van personeel in zowel het onderwijs als de kinderopvang, bezochten burgemeester Kees van Rooij en onderwijswethouder Coby van der Pas vanmorgen basisschool Dommelrode in Sint-Oedenrode.

  1. Verbetering luchtkwaliteit op scholen opnieuw onder de loep: ‘Net zo duur als drie weken gratis zelftesten uitdelen’
    PREMIUM

    Verbete­ring luchtkwali­teit op scholen opnieuw onder de loep: ‘Net zo duur als drie weken gratis zelftesten uitdelen’

    EINDHOVEN - Nu de scholen in het primair en voortgezet onderwijs weer open zijn voor fysieke lessen, ligt de ventilatie in die scholen onder een vergrootglas. ‘Duur en een enorme klus’, zo klinkt het. Maar er is hoop want luchtzuivering met speciale apparaten verkleint de kans op besmetting, zo schreeuwt TU/e-onderzoeker Bert Blocken al maanden van de daken.