Het gemeentehuis van Best. De gemeente komt er niet onderuit om actie te ondernemen tegen een varkenshouder aan de Broekdijk die in 2015 zijn stal een meter te dicht bij de sloot bouwde.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Best. De gemeente komt er niet onderuit om actie te ondernemen tegen een varkenshouder aan de Broekdijk die in 2015 zijn stal een meter te dicht bij de sloot bouwde. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Best vindt stal te dicht bij sloot een kleinigheidje,
maar de rechter denkt daar anders over

DEN HAAG/BEST - De gemeente Best komt er niet onderuit om actie te ondernemen tegen een varkenshouder aan de Broekdijk die in 2015 een stal te dicht bij de sloot bouwde. Dat oordeelt de Raad van State. 

  1. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.