,,Steeds meer mensen in Best rijden elektrisch, maar niet iedereen heeft een eigen oprit waar een laadpaal kan staan. Daarom plaatsen we openbare laadpalen, die iedereen kan gebruiken”, zo stelt de gemeente.
Volledig scherm
,,Steeds meer mensen in Best rijden elektrisch, maar niet iedereen heeft een eigen oprit waar een laadpaal kan staan. Daarom plaatsen we openbare laadpalen, die iedereen kan gebruiken”, zo stelt de gemeente. © ANP

Best wil meer laadpalen voor elektrische auto's: al negentien plekken in beeld

BEST - De gemeente Best wil meer laadpalen voor elektrische auto's in de openbare ruimte. Er zijn zelfs al negentien mogelijke locaties in beeld. Al kunnen inwoners ook nog met eigen voorstellen komen.

 1. Meiden die rijden staan opeens in de belangstelling: ‘Dit is meer dan een mannenwereld’
  PREMIUM

  Meiden die rijden staan opeens in de belangstel­ling: ‘Dit is meer dan een mannenwe­reld’

  EINDHOVEN - Het zijn de koninginnen van de weg, echte kilometervreters. Steeds meer vrouwen sturen met enorme vrachtwagencombinaties over de weg. Wekelijks zijn hun avonturen te zien in het populaire televisie-programma ‘Meiden die Rijden’. Ook in deze regio rijden de meiden volop. We zochten er vier op. Ze vertellen over hun keuze voor het vak, flauwe grappen en het ‘truckersbestaan’.
 1. Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis
  Play

  Ontspannen in eigen tuin: Lizzy bezorgt jacuzzi's aan huis

 2. Drukte bij Forum voor Democratie bijeenkomst in Helmond
  Play

  Drukte bij Forum voor Democratie bijeen­komst in Helmond