Het samengaan van de bibliotheken werd al langere tijd onderzocht. De stichting CultuurSpoor - op dit moment verantwoordelijk voor de Bestse bieb - trok eerder dit jaar zelf aan de bel over de toekomst van de voorziening.
Volledig scherm
Het samengaan van de bibliotheken werd al langere tijd onderzocht. De stichting CultuurSpoor - op dit moment verantwoordelijk voor de Bestse bieb - trok eerder dit jaar zelf aan de bel over de toekomst van de voorziening. © DCI Media

Bestse bibliotheek wordt dependance van Eindhoven, gemeente bereid om de rekening te betalen

BEST - De bibliotheek in Best wordt een dependance van die van Eindhoven. Ten minste, als het aan de partijen zelf en de gemeente ligt. ,,Het voortbestaan van een bibliotheekfunctie in Best kan niet gegarandeerd worden als de fusie niet doorgaat.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?