Alaparada in Best, met op het podium Racoon. Promeon Security uit Oirschot leverde onder meer veertig beveiligers tijdens het festival, maar kreeg daarvoor slechts deels betaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Alaparada in Best, met op het podium Racoon. Promeon Security uit Oirschot leverde onder meer veertig beveiligers tijdens het festival, maar kreeg daarvoor slechts deels betaald. © Kas van Vliet

Beveiligingsbedrijf wil via de rechter alsnog geld zien van organisatoren ‘foutenfestival’ Alaparada

BEST - De organisatoren van het financieel desastreus verlopen festival Alaparada in Best hangt een rechtszaak boven het hoofd. Het bedrijf Promeon Security uit Oirschot stelt een civiele procedure tegen hen te starten, met het doel ze persoonlijk op te laten draaien voor niet-betaalde rekeningen van in totaal ruim 25.000 euro. 

  1. Jeugd kan eindelijk weer voetballen ‘voor het echie’ in Regiocup; ‘Het publiek zou de grote winnaar geweest zijn’
    PREMIUM

    Jeugd kan eindelijk weer voetballen ‘voor het echie’ in Regiocup; ‘Het publiek zou de grote winnaar geweest zijn’

    STEENSEL - Het klonk weer als vanouds. Coaches die spelers fanatiek aanmoedigden en gejuich bij een doelpunt. Zaterdagochtend kon het weer, althans voor jeugdteams. Nu de regels versoepeld worden timmerde de KNVB een alternatieve competitie in elkaar; De Regiocup. De spelertjes van de Knegsel Steensel Combinatie (KSC) en De Valk uit Valkenswaard waren er maar wat blij mee. Eindelijk weer een potje ‘voor het echie'. Zij wel, want niet alle clubs kregen het geregeld.