Aan de Hoberglaan bij Son zit al decennia een homo-ontmoetingsplek. Met slagbomen zijn nu vier ‘inhammetjes’ in het bosgebied afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Hoberglaan bij Son zit al decennia een homo-ontmoetingsplek. Met slagbomen zijn nu vier ‘inhammetjes’ in het bosgebied afgesloten. © Kees Martens/DCI Media

Bezoekers homobosje bij Son zijn boos: ‘Gemeente probeert ons weg te jagen’

SON - Met het verplaatsen van slagbomen wil de gemeente Son en Breugel de homo-ontmoetingsplek aan de Hoberglaan om zeep helpen. Dat zeggen vaste bezoekers en een belangenorganisatie. Ze zijn boos: ,,Belachelijk. Op deze plek heeft niemand er last van.”

  1. Vraag & Aanbod: lezer Marie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Vraag & Aanbod: lezer Ma­rie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Al jaren op zoek naar dat ene speciale kopje? Of wil u graag van uw oude stoeptegels af? Kan jullie nieuwe rockband muzikanten gebruiken? Of heeft u iets verloren of juist gevonden? In de rubriek Vraag&Aanbod van het ED helpen lezers elkaar!
    Cranendonck, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Nuenen, Eindhoven, Valkenswaard