Volledig scherm
Van het wagentje in Best bleef niet meer over dan een klein karkas. © Bert Jansen

Brommobiel volledig uitgebrand op Terraweg in Best

BEST - Op de Terraweg in Best is zondagmiddag een brommobiel uitgebrand. Van het kleine voertuig bleef niet meer over dan een klein stalen frame. 

De bestuurder stapte op tijd uit. Hij zag rond 16.00 uur wat rook onder zijn motorkap vandaan komen. Het duurde niet lang voor zijn complete wagen in brand stond. Grote zwarte rookwolken trokken de aandacht van het overige verkeer, dat daardoor flink vertraagd werd. 

Het lukte de brandweer niet om het voertuig te sparen: de wagen brandde volledig uit. De eigenaar van het wagentje is na afloop van het incident door de politie naar zijn eindbestemming gebracht.

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.