Van het wagentje in Best bleef niet meer over dan een klein karkas.
Volledig scherm
Van het wagentje in Best bleef niet meer over dan een klein karkas. © Bert Jansen

Brommobiel volledig uitgebrand op Terraweg in Best

BEST - Op de Terraweg in Best is zondagmiddag een brommobiel uitgebrand. Van het kleine voertuig bleef niet meer over dan een klein stalen frame. 

De bestuurder stapte op tijd uit. Hij zag rond 16.00 uur wat rook onder zijn motorkap vandaan komen. Het duurde niet lang voor zijn complete wagen in brand stond. Grote zwarte rookwolken trokken de aandacht van het overige verkeer, dat daardoor flink vertraagd werd. 

Het lukte de brandweer niet om het voertuig te sparen: de wagen brandde volledig uit. De eigenaar van het wagentje is na afloop van het incident door de politie naar zijn eindbestemming gebracht.

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.