Mat de Vaan (links) van bewonersoverleg Naastenbest en Henk Vervloet, buurtbewoner bij de plaats waar vroeger de oude muziekschool stond, op de hoek van de J.P. Coenstraat en Clauslaan in Best. Zij willen dat hier seniorenwoningen komen, maar de gemeente wil er ook starterswoningen bouwen.
Volledig scherm
Mat de Vaan (links) van bewonersoverleg Naastenbest en Henk Vervloet, buurtbewoner bij de plaats waar vroeger de oude muziekschool stond, op de hoek van de J.P. Coenstraat en Clauslaan in Best. Zij willen dat hier seniorenwoningen komen, maar de gemeente wil er ook starterswoningen bouwen. © Juan Vrijdag / DCI Media

Dat seniorenhofje komt er nu nooit meer aan de J.P. Coenstraat in Best

BEST - Seniorenwoningen, koop en huur, hebben prioriteit. Dat stond tien jaar geleden al in de gebiedsvisie voor de wijk Naastenbest. In de vernieuwde gebiedsvisie, opgesteld in 2017, werd dat opnieuw vastgesteld. Alle neuzen leken dezelfde kant op te staan.

 1. Alle tennisclubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere
  PREMIUM
  Column tHans

  Alle tennis­clubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere

  MARIAHEIDE - De ene tennisclub - in Mariaheide om precies te zijn - is de top van Nederland, mede dankzij elf padelbanen die zonder vergunning zijn aangelegd. De andere tennisclub - Eerde in dit geval - ging kopje onder, mede omdat het te lang duurde voordat ze een vergunning kregen voor de netjes aangevraagde padelbanen. En dat gebeurt allemaal binnen een en dezelfde gemeente Meierijstad. Leg dat maar eens uit aan de inwoners.
 2. Deze pagina gaat verdwijnen, lees hier hoe u uw eigen gemeentepagina kunt instellen

  Deze pagina gaat verdwijnen, lees hier hoe u uw eigen gemeentepa­gi­na kunt instellen

  Op deze pagina vond je altijd het nieuws uit de streek. Om je nog lokaler nieuws te bieden, biedt het ED je nu een pagina aan met het nieuws uit jouw gemeente én de directe omgeving. Die werken we continu bij met het laatste nieuws, zodat je altijd op de hoogte bent van het nieuws om de hoek, ontroerende verhalen en interviews met andere inwoners uit je gemeente en omstreken. Klik hier om jouw eigen gemeente-pagina te kiezen.