Volledig scherm
Snollebollekes in GelreDome © ANP

Drie keer is scheepsrecht: Snollebollekes kondigt extra concert aan in Gelredome

BEST/ARNHEM - ‘Hedde gij misgegrepen?’ De kaartverkoop van de eerste twee concerten van Snollebollekes in het Arnhemse Gelredome liepen storm. Maar wie toen net te laat was heeft nog één kans. Snollebollekes keert volgend jaar terug voor een derde show.

Dit maakte Snollebollekes bekend op Facebook. Op zaterdag 4 april 2020 komt de feestact terug met een extra show. De kaartverkoop start 20 april om 11.00 uur via snollebollekeslive.nl. Ook dit keer lijkt het hard te gaan. De eerste 1.000 kaarten voor de voorverkoop van het derde concert waren dinsdagochtend binnen tien minuten weg. 

De Bestse act heeft er net (eind maart) twee uitverkochte shows op zitten. Het leverde Snollebollekes een tegel op in de Walk of Fame bij de hoofdingang van GelreDome.  De andere twee concerten vinden plaats op vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart 2020.

Snollebollekes, Rob Kemps, wil dinsdagochtend zelf geen toelichting geven op de extra show. Hij heeft een week rust, om bij te komen van de eerdere shows. Naast de concerten in het GelreDome, had Kemps ook nog acht optredens in kleine zalen.