Emil Peijnenburg uit Best schreef een carnavalslied over babyboomers
Volledig scherm
PREMIUM
Emil Peijnenburg uit Best schreef een carnavalslied over babyboomers © Jean Pierre Reijnen

Een carnavalslied uit Best, speciaal voor babyboomers

BEST - De ooievaar maakte na de Tweede Wereldoorlog overuren. Liefst 2,4 miljoen babyboomers werden er geboren. Binnenkort krijgen ze hun eigen carnavalslied.

‘Dat werd tijd”, vindt Emil Peijnenburg, oftewel De Babyboomer. Hij is de componist en zanger van Het Babyboomerslied dat op 12 januari tijdens het Lampengats Liedjesfist wordt gepresenteerd. ,,Ik werd door mede-babyboomers gevraagd om een écht carnavalslied te schrijven, à la Wim Kersten. Want dat soort liedjes dreigt te verdwijnen.”

  1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
    VIDEO/UPDATE

    Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

    BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.