Fans vieren 60ste verjaardag van King of Pop in Best met moonwalk en andere moves

VIDEOBEST - Het ziet er allemaal zo bedrieglijk makkelijk uit, die danspasjes van Michael Jackson. Maar om de ene voet na de andere te zetten, je heupen op de goede manier te bewegen en tegelijkertijd je armen de juiste kant op te zwaaien, vereist toch wel wat coördinatievermogen. 

Onder het levensgrote standbeeld van Michael Jackson naast de McDonald's in Best kregen fans afgelopen zaterdag een workshop moonwalking en andere beroemde moves van de overleden zanger. De een hield dapper vol en stal de show, de ander hield het voortijdig voor gezien. 

Vanuit het hele land komen fans ieder jaar rond deze tijd naar het standbeeld om daar de verjaardag van de The King of Pop te vieren. Maar dit jaar was het een heel klein beetje specialer omdat de zanger op 29 augustus 60 jaar zou zijn geworden. Zo vloog er een vliegtuigje over Best en omgeving met de initialen M.J. op een spandoek dat de aandacht naar het feestje beneden moest trekken. 

Het gezelschap, dat zichzelf The Army of Love noemt, vertrok in een 'processie' naar restaurant Quatre Bras.  Daar werd het verjaardagsfeestje in stijl voortgezet met een grote taart en optredens. 

Volledig scherm
Michaal Jackson Global Birthday Party in Best. © Fotopersburo van de Meulenhof BV