In 2019 ging de gemeente Best in overleg over de mogelijke komst van appartementen in het oude pand van De Wig. Twee jaar later staat het gebouw er nog hetzelfde bij als toen.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2019 ging de gemeente Best in overleg over de mogelijke komst van appartementen in het oude pand van De Wig. Twee jaar later staat het gebouw er nog hetzelfde bij als toen. © Kees Martens/DCI Media

Het oude pand van De Wig staat al zeven jaar leeg, maar het plan voor appartementen is niet van de baan

ZomerserieBEST - Na zeven jaar leegstand is nog altijd onduidelijk wat er gaat gebeuren met het voormalige gebouw van Stichting Educatief Centrum De Wig in het Wilhelminadorp. Er zouden (kleine) appartementen in komen voor alleenstaanden en ouderen, maar van dat plan kwam nog niks terecht.

  1. Vraag & Aanbod: lezer Marie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Vraag & Aanbod: lezer Ma­rie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Al jaren op zoek naar dat ene speciale kopje? Of wil u graag van uw oude stoeptegels af? Kan jullie nieuwe rockband muzikanten gebruiken? Of heeft u iets verloren of juist gevonden? In de rubriek Vraag&Aanbod van het ED helpen lezers elkaar!
    Cranendonck, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Nuenen, Eindhoven, Valkenswaard