Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Inbrekers op heterdaad betrapt in Son en Breugel

SON EN BREUGEL - Politieagenten hebben dinsdagavond aan de Roerlaan in Son en Breugel twee inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden. 

De twee mannen werden betrapt toen ze in een woning bezig waren. Toevallig waren de agenten samen op familiebezoek in de buurt. Zij werden door een alerte buurtbewoner geïnformeerd.

Broers

De agenten, twee broers, besloten poolshoogte te nemen bij de woning. Daar betrapten ze de 23-jarige inbrekers uit Velp en Ede. Het duo sloeg op de vlucht waarna een achtervolging te voet ontstond die door meerdere achtertuinen ging. 

Uiteindelijk zijn de twee verdachten met behulp van omstanders aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat ze uit de woning hebben meegenomen.  De politie doet verder onderzoek. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.