Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Jackpot van 26,3 miljoen euro valt in Best

BEST - Noord-Brabant is in één klap weer een miljonair rijker. De jackpot van de Staatsloterij is dinsdagavond gevallen in Best. De winnaar heeft maar liefst 26,3 miljoen euro netto gewonnen.

De jackpot is gevallen op een heel lot van een abonneespeler. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. ,,We noemen dat Eerste Hulp bij Geluk”, aldus prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat de hoofdprijs in Noord-Brabant valt. In februari viel de jackpot van 27,8 miljoen euro op een lot dat gekocht was in een winkel in Reusel-De Mierden. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.