Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Man (32) uit Best ernstig gewond aan hoofd na ruzie in pension in Best, verdachte opgepakt

BEST - Bij een ruzie in een pension aan de Bosseweg in Best is woensdagavond rond 21.30 uur een man gewond geraakt. Het gaat om een 32-jarige man uit Polen, zo meldt de politie. Er is een 43-jarige verdachte opgepakt. Ook hij is van Poolse afkomst. 

Rond 21.05 uur kreeg de politie een melding binnen dat er een man mishandeld was in een woning aan de Bosseweg. In de tuin van de woning troffen agenten een zwaargewonde man aan met hoofdletsel. 

Voordat hij naar een ziekenhuis werd gebracht kon hij nog aangeven dat de verdachte in de woning zou zitten. In de woning troffen de agenten verschillende getuigen die niets van het voorval gemerkt zouden hebben. Maar één man had verschillende bloedspatten op zijn kleding. Hij is daarom aangehouden als verdachte en naar het bureau gebracht. De recherche gaat de zaak onderzoeken.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.