Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Archieffoto ANP

Man uit Best opnieuw beschuldigd van kleuter-ontucht

DEN BOSCH - Ondanks zijn hardnekkig ontkennen wil het OM dat Nick D. uit Best 15 maanden cel krijgt plus een behandeling omdat hij volgens de officier van justitie ontucht pleegde met een zesjarig meisje, en jarenlang kinderporno zocht.

Het moet een van de grootste angsten van ouders zijn: dat hun kindje opeens over seksuele handelingen begint. Het overkwam een echtpaar in augustus 2017. Hun dochtertje vertelde ontstellende dingen over spelletjes met de vader van haar speelvriendje. Het was zeker negen keer gebeurd.

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.