Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Ontvoerde Golden Retriever uit Sint-Oedenrode weer terug bij baasje

SINT-OEDENRODE - Aan de Waterwilg in de Wijk Boskant is maandagavond een Golden Retreiver ontvoerd. Dat ging gepaard met een mishandeling en een vernieling. Drie mannen werden later op heterdaad aangehouden en de hond werd veilig thuisgebracht. Waarom de hond ontvoerd werd, is nog niet bekend.

Online-Zuid - Robyn van Gorsel - gratis/kosteloos

Wat er zich precies heeft afgespeeld aan de Waterwilg, is niet bekend. Bij de meldkamer kwam maandagavond een melding binnen over mishandeling en vernieling na een conflict over een hond. 

Ter plekke bleek dat er een hond door drie mannen was meegenomen in een auto. Zij werden later aangetroffen in Liempde. De hond werd teruggegeven aan het baasje. De politie doet onderzoek naar het voorval.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.