De Ladies' circle Son en Breugel wist met hun jaarlijkse chocoladeletteractie genoeg geld in te zamelen voor cadeautjes voor ruim 80 kinderen van gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank.
Volledig scherm
De Ladies' circle Son en Breugel wist met hun jaarlijkse chocoladeletteractie genoeg geld in te zamelen voor cadeautjes voor ruim 80 kinderen van gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank. © eigen foto

Ook pakjesavond voor voedselbankgezinnen dankzij Ladies’ circle Son en Breugel

SON EN BREUGEL- Ook de kinderen van gezinnen die gebruik maken van de voedselbank in Best worden dit jaar niet overgeslagen door Sinterklaas. Met de verkoop van chocoladeletters haalde de Ladies’ circle Son en Breugel genoeg geld op om ruim 80 kinderen van cadeaus te voorzien.

  1. Alle tennisclubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere
    PREMIUM
    Column tHans

    Alle tennis­clubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere

    MARIAHEIDE - De ene tennisclub - in Mariaheide om precies te zijn - is de top van Nederland, mede dankzij elf padelbanen die zonder vergunning zijn aangelegd. De andere tennisclub - Eerde in dit geval - ging kopje onder, mede omdat het te lang duurde voordat ze een vergunning kregen voor de netjes aangevraagde padelbanen. En dat gebeurt allemaal binnen een en dezelfde gemeente Meierijstad. Leg dat maar eens uit aan de inwoners.