Helmond ED2021-14846  Nieuwe gebouw van *Pascal Processing* in Helmond.

Het nieuwe pand van Pascal Processing bij de Food Campus in Helmond werd mede gefinancierd met 2 miljoen euro uit het regiofonds voor bedrijventerreinen.
Volledig scherm
Helmond ED2021-14846 Nieuwe gebouw van *Pascal Processing* in Helmond. Het nieuwe pand van Pascal Processing bij de Food Campus in Helmond werd mede gefinancierd met 2 miljoen euro uit het regiofonds voor bedrijventerreinen. © DCI Media

Regiogeld voor bedrijven die wel wat Brainport-uitstraling voor hun pand kunnen gebruiken

SON EN BREUGEL/EINDHOVEN - Over nieuwe bedrijventerreinen wordt goed nagedacht. Die moeten immers visitekaartjes zijn voor de slimme uitvindersregioregio Zuidoost-Brabant. Maar hoe Brainport-waardig ogen de oudere bedrijventerreinen? Een regiofonds van 8 miljoen euro moet verbetering brengen.

  1. Alle tennisclubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere
    PREMIUM
    Column tHans

    Alle tennis­clubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere

    MARIAHEIDE - De ene tennisclub - in Mariaheide om precies te zijn - is de top van Nederland, mede dankzij elf padelbanen die zonder vergunning zijn aangelegd. De andere tennisclub - Eerde in dit geval - ging kopje onder, mede omdat het te lang duurde voordat ze een vergunning kregen voor de netjes aangevraagde padelbanen. En dat gebeurt allemaal binnen een en dezelfde gemeente Meierijstad. Leg dat maar eens uit aan de inwoners.