Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Rijstrook A2 bij Best even dicht vanwege wandelaars op snelweg

BEST - Twee personen hebben in de nacht van zaterdag op zondag over de A2 bij Best gelopen. Dat meldt de politie zondagochtend vroeg. Het gaat om een stuk van de snelweg waar geen vluchtstrook is.

,,Via de verkeerscentrale hebben we vlug een rood kruis aangevraagd. Gelukkig hielden alle bestuurders zich aan dit kruis. Vervolgens was het de uitdaging om deze twee personen en hun bagage op de achterbank te krijgen”, aldus de politie.

Dat lukte, meldt de politie. ,,Een prestatie op zich. Kortom: let op de rode kruizen op de snelweg en ga zeker niet lopen op de snelweg.”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.