De zilveren klomp (l) is voor de winnaar van machinaal gemaakte klomp, de zilveren effer voor de winnaar van de handgemaakte klomp; secretaris van de NVK Marie – Louise Holl en voorzitter Luc van den Tillaart.
Volledig scherm
De zilveren klomp (l) is voor de winnaar van machinaal gemaakte klomp, de zilveren effer voor de winnaar van de handgemaakte klomp; secretaris van de NVK Marie – Louise Holl en voorzitter Luc van den Tillaart. © Juan Vrijdag / DCI Media

Scheidend voorzitter van de klompenmakersvereniging Luc van den Tillaart: ‘De klomp is een begrip over de hele wereld’

SINT-OEDENRODE – Luc van den Tillaart uit Sint-Oedenrode was 21 jaar voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Klompenmakers (NVK). Vrijdag, tijdens de klompenmakerscontactdag, neemt hij afscheid.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”