Wendy Sanders: ,,Ik werk ook deeltijd als vak-didacticus aan de TU Eindhoven en probeer onderzoek van de universiteit te vertalen naar nieuw lesmateriaal. Als je alleen het boek zou volgen, wordt het saai.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Sanders: ,,Ik werk ook deeltijd als vak-didacticus aan de TU Eindhoven en probeer onderzoek van de universiteit te vertalen naar nieuw lesmateriaal. Als je alleen het boek zou volgen, wordt het saai.” © Dave Hendriks - Foto Meulenhof

Scheikundedocent Heerbeeck College in Best wint onderwijsprijs: ‘Een docent moet gewoon goede uitleg kunnen geven’

BEST/EINDHOVEN - De Eindhovense Wendy Sanders won als scheikundedocent aan het Heerbeeck College in Best de Onderwijsprijs 2018 van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging.

  1. Geen alcoholverkoop meer na acht uur 's avonds, hoe doen winkels dat? 'De koelingen gaan letterlijk op slot’

    Geen alcoholver­koop meer na acht uur 's avonds, hoe doen winkels dat? 'De koelingen gaan letterlijk op slot’

    EINDHOVEN - Supermarkten mogen vanaf vandaag na acht uur 's avonds geen alcohol meer verkopen. Dat heeft het kabinet besloten in de hoop dat het aantal besmettingen op thuisfeestjes zal verminderen. Deze regel geldt ook voor avondwinkels en diensten die eten en dranken thuis bezorgen. Het wordt dan, als het goed is, onmogelijk om na acht uur ergens een biertje of wijntje op de kop te tikken. Hoe gaan winkels dat voor elkaar krijgen?