Een vrouw uit Sint-Oedenrode nodigde een plaatsgenoot uit voor een wandeling, en meer, in het bos. Daar werd hij opgewacht door haar vriend en een kennis die hem beroofden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrouw uit Sint-Oedenrode nodigde een plaatsgenoot uit voor een wandeling, en meer, in het bos. Daar werd hij opgewacht door haar vriend en een kennis die hem beroofden. © ANP

Seksafspraak in Rooise bossen loopt fout af: man bruut beroofd, verdachten wijzen naar elkaar

DEN BOSCH - Het zou een ‘amoureuze avondwandeling’ worden, zo hoopte een man uit Sint-Oedenrode. Maar in het bos werd hij bruut beroofd door twee kerels. Die verdienen elk tien maanden cel, zo eist het Openbaar Ministerie. En de vrouw in kwestie een taakstraf, want ze zat in het complot.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”