Volledig scherm
PREMIUM
Snollebollekes-zanger Rob Kemps uit Best tijdens het concert op 29 maart van dit jaar in GelreDome. © ANP

Seniorenflat vreest terugkeer Snollebollekes in GelreDome: ‘Bij ‘Links rechts’ is het een horrorhuis’

ARNHEM - ‘Nondeju, nie normaal! Snollebollekes gaat ook in 2020 het volledige GelreDome afbreken!’ En dat drie keer achtereen. De overburen in seniorenflat De Zilveren Kroon in Arnhem zijn bang dat het daarbij niet blijft.

Aan de Kronenburgsingel in Arnhem-Zuid kunnen ze zich het Snollebollekes-tweeluik in GelreDome van afgelopen voorjaar nog levendig herinneren. ,,Het water klotste in de glazen, zo hard bewoog de flat heen en weer”, zegt Marian Kraan, bewoonster van een appartement op de zesde verdieping. Haar schemerlamp stond te dansen op tafel.

  1. Verloren herdenkingsplaatje snel terug bij eigenaar

    Verloren herden­kings­plaat­je snel terug bij eigenaar

    LIESHOUT - Hij schaamt zich. Tijdens een fietstocht van zijn woonplaats Sint Oedenrode naar het kerkhof in Zijtaart verliest Jo van de Ven een herdenkingsplaatje. Gemaakt ter nagedachtenis aan zijn overleden ouders en broer. Het gebeurt dinsdag op het fietspad langs het Wilhelminakanaal, ter hoogte van Lieshout. Hij fietst nog diverse keren terug en maakt zo vele kilometers extra, zonder resultaat. Wat blijkt: intussen heeft Anita Slaats-Damen uit Lieshout het plaatje gevonden en zoekt zij zich suf naar de rechtmatige eigenaar. Na tussenkomst van deze krant lukt dat alsnog. ,,Ik heb het heel graag terug”, verontschuldigt Van de Ven zich.