Inge Castelijns voor het C'Park Bata. ,,Inmiddels zitten hier 72 bedrijven, van accountantskantoor tot bierbrouwer en van start-up met 25 vierkante meter tot een grote firma met duizend vierkante meter."
Volledig scherm
Inge Castelijns voor het C'Park Bata. ,,Inmiddels zitten hier 72 bedrijven, van accountantskantoor tot bierbrouwer en van start-up met 25 vierkante meter tot een grote firma met duizend vierkante meter." © René Manders/DCI Media

Straks ook wonen in het Batacomplex in Best? ‘We houden de mogelijkheid graag open’

BEST - Naast ‘werken’ moet op termijn ook wonen mogelijk worden in de oude fabriekshallen en kantoren van schoenenfabrikant Bata in Best. Althans, dat vinden mensen achter het zogeheten C’Park Bata. ,,We willen in kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen.”

 1. Rijgedrag van man die jongen zwaar verwondde in Best is ‘walgelijk en schandalig’: negen maanden cel geëist
  PREMIUM

  Rijgedrag van man die jongen zwaar verwondde in Best is ‘walgelijk en schandalig’: negen maanden cel geëist

  DEN BOSCH - Beschaamd en betraand vertelde een jonge automobilist hoezeer hij zelf leed onder een flink ongeluk dat hij veroorzaakte. Hij reed in Best veel te hard en door rood, en schepte een voetganger. Het greep hem zo aan dat hij onlangs besloot nooit meer te rijden. Daar is de rechter stil van, maar de officier van justitie niet. Die zag dat hij wat maanden later met 133 km/u op de JF Kennedylaan was geklokt. Walgelijk en schandalig, aldus de officier.
 1. Militair afscheid voor kapitein Tom Moor die met rollator miljoenen ophaalde
  Play

  Militair afscheid voor kapitein Tom Moor die met rollator miljoenen ophaalde

 2. Thierry Baudet houdt campagnespeech in Oss: 'Wij willen Nederland weer vrij'
  Play

  Thierry Baudet houdt campagne­speech in Oss: 'Wij willen Nederland weer vrij'