Nu is financiële steun voor muziek- en dansles namelijk nog gekoppeld aan het in het voormalige Rabobankgebouw gevestigde Cultuurbank. Volgens de gemeente zorgt dat voor een 'ongelijk speelveld'.
Volledig scherm
Nu is financiële steun voor muziek- en dansles namelijk nog gekoppeld aan het in het voormalige Rabobankgebouw gevestigde Cultuurbank. Volgens de gemeente zorgt dat voor een 'ongelijk speelveld'. © Jean Pierre Reijnen

Subsidie voor muziek- en dansles gaat voortaan naar ouders: ‘Dat is eerlijker’

BEST - Niet aanbieders, maar ouders krijgen voortaan financiële steun van de gemeente Best voor muziek- en dansonderwijs aan kinderen. Met dat geld kunnen ook lessen búiten de gemeentegrenzen worden betaald.

  1. Alle tennisclubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere
    PREMIUM
    Column tHans

    Alle tennis­clubs zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan andere

    MARIAHEIDE - De ene tennisclub - in Mariaheide om precies te zijn - is de top van Nederland, mede dankzij elf padelbanen die zonder vergunning zijn aangelegd. De andere tennisclub - Eerde in dit geval - ging kopje onder, mede omdat het te lang duurde voordat ze een vergunning kregen voor de netjes aangevraagde padelbanen. En dat gebeurt allemaal binnen een en dezelfde gemeente Meierijstad. Leg dat maar eens uit aan de inwoners.