Volledig scherm
© stockfoto

Tegoedbon 25 euro verdubbelt bij ondernemers Son en Breugel

SON EN BREUGEL - De Sonse ondernemersvereniging OVSB is een actie gestart om de lokale ondernemers te ondersteunen. Consumenten kopen een tegoedbon van 25 euro, die bij inwisselen 50 euro waard is.

Ook in Son en Breugel zien de ondernemers hun omzet sterk teruglopen door de coronacrisis. Om hen een steuntje in de rug te geven heeft ondernemersvereniging OVSB een actie bedacht. Consumenten kunnen een tegoedbon kopen voor 25 euro. Bij elke tegoedbon legt de OVSB 15 euro bij en de ondernemer waar de bon wordt ingewisseld geeft 10 euro cadeau. Zo wordt die tegoedbon 50 euro waard.

De actie loopt vooralsnog tot en met 18 april, en zal bij succes worden verlengd. Inmiddels hebben zich al vijftien ondernemers gemeld die meedoen. Een actueel overzicht van de deelnemende ondernemers is te zien op de Facebookpagina van de OVSB. Ondernemers kunnen zich nog aanmelden bij de OVSB.

Consumenten die mee willen doen met de actie kunnen een e-mail sturen naar kadobonnenaktiesonenbreugel@gmail.com. In die mail moet staan: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. En er moet worden aangegeven hoeveel bonnen men bij welke ondernemer wil inwisselen, maximaal vier per persoon per ondernemer. De OVSB koppelt dan de klant aan de ondernemer voor het regelen van de betalingen en het verstrekken van de tegoedbon. 

,,We hopen dat dit consumenten voldoende prikkelt om nu geld uit te geven aan de lokale ondernemer die het op dit moment hard nodig heeft”, zegt OVSB-voorzitter Luc Ross in de MooiSonenBreugelKrant. ,,We horen overal dat we elkaar moeten helpen en op deze manier geloven wij een platform hebben gecreëerd waarmee dat kan.”