Het Uijlennest is een zegen voor familie Timmermans. Ramon Haans runt de boel (tweede van links), samen met Simone den Uijl (m). Wilma (tweede van rechts) woont er nu met veel plezier, tot vreugde van zoon Guus (links) en schoondochter Monique (r).
Volledig scherm
Het Uijlennest is een zegen voor familie Timmermans. Ramon Haans runt de boel (tweede van links), samen met Simone den Uijl (m). Wilma (tweede van rechts) woont er nu met veel plezier, tot vreugde van zoon Guus (links) en schoondochter Monique (r). © Rene Manders/DCI Media

The Golden Girls als buren hebben: het mini-bejaardenhuis Het Uijlennest in Son

SON EN BREUGEL - ‘Mini-bejaardenhuis’ Het Uijlennest in Son is een schot in de roos. Zeker voor Guus en Wilma Timmermans kwam deze oplossing op tijd.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”