Loesje Josepha den Otter van ‘Loesje Ladies Fit’ is één van de partijen die aan de slag gaat in het voormalige bankgebouw Cultuurbank. De oude kluis is daarin omgeturnd tot muzieklokaal.
Volledig scherm
Loesje Josepha den Otter van ‘Loesje Ladies Fit’ is één van de partijen die aan de slag gaat in het voormalige bankgebouw Cultuurbank. De oude kluis is daarin omgeturnd tot muzieklokaal. © Rene Manders/DCI Media

Tóch muziek- en dansles in het voormalig bankgebouw in Best: ‘Er moet hier een frisse wind gaan waaien’

BEST - Er wordt vanaf volgende week toch weer muziek gemaakt en gedanst in het souterrain van de Cultuurbank in Best. Enkele culturele en muzikale ondernemers gaan aan de slag in de lokalen die vrijkwamen nadat CultuurSpoor er stopte met lessen.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.