Volledig scherm
Twee gewonden bij ongeluk op de A2 bij Best. © Carolien Abrahams

Twee gewonden bij ongeluk op A2 bij Best, snelweg weer open

UpdateBEST - De A2 in de richting van Den Bosch naar Eindhoven is zondagochtend even dicht geweest ter hoogte van Best. De oorzaak daarvan is een ongeluk waarbij meerdere auto's betrokken zijn. Daarbij vielen twee gewonden.

Even na 10.00 uur is de snelweg weer heropend. Dat meldt de ANWB. Verkeer werd 's ochtends via de af- en oprit omgeleid en reed over de Oude Rijksweg in Best. 

Een wijkagent meldt dat er twee personen gewond zijn geraakt bij het ongeluk. Ze spreekt van een flinke ravage. De politie doet ter plekke onderzoek.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.