Volledig scherm
PREMIUM
Paul van Liempd is één van de twee nieuwe wethouders in Son en Breugel. © Jurriaan Balke

Twee nieuwe wethouders in Son en Breugel; oppositie ‘pislink’

SON EN BREUGEL - De Sonse coalitie van Dorpsvisie, CDA en PvdA/GroenLinks gaat verder met vier wethouders. Dat is de opvallende uitkomst van de lange zoektocht naar een vervanger van de in januari opgestapte Tom van den Nieuwenhuijzen (PvdA/GroenLinks).

Paul van Liempd, oud-wethouder voor de PvdA in Waalre, is de rechtstreekse opvolger van Van den Nieuwenhuijzen. Veel verrassender is echter dat grootste partij Dorpsvisie een extra wethouder gaat leveren in de persoon van Jos de Bruin. De afgelopen maanden is steeds gecommuniceerd dat alleen PvdA/GroenLinks een nieuwe wethouder aan het zoeken was. 

  1. Feestfilmpje met Snollebollekes in de prijzen bij wielergala UCI

    Feestfilm­pje met Snollebol­le­kes in de prijzen bij wielergala UCI

    GUILIN - Het filmpje werd al ruim anderhalf miljoen keer bekeken door wielerliefhebbers: een massa aan wielerfans springend en dansend op ‘Links Rechts’ van Snollebollekes op de Col du Latauret tijdens de afgelopen Tour de France. En het filmpje is nu ook nog eens in de prijzen gevallen, want de internationale wielerbond UCI eerde de video met de Buzz Video of the Year Award tijdens het wielergala in het Chinese Guilin.