*Pieter van Tits* (Links) en *Tom van Tits* hebben een horecakalender gemaakt om zo hopelijk hun collega's in de horeca over het hele land te kunnen steunen.
Volledig scherm
*Pieter van Tits* (Links) en *Tom van Tits* hebben een horecakalender gemaakt om zo hopelijk hun collega's in de horeca over het hele land te kunnen steunen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Twee Sonse broers geven sexy, grappige kalender uit om de horeca te steunen

SON EN BREUGEL - Doordat de horeca wordt uitgekleed door de huidige coronamaatregelen, bedachten Pieter en Tom van Tits een sexy, humoristische horecakalender. Met een knipoog willen ze aandacht vragen voor het feit dat veel horecaondernemers het water na aan de lippen staat. Door de verkoop gaan ze drie horecaondernemers een financieel steuntje in de rug geven.

 1. Snollebollekes-zanger Rob scoort in best bekeken aflevering De Slimste Mens

  Snollebol­le­kes-zan­ger Rob scoort in best bekeken aflevering De Slimste Mens

  De Slimste Mens wás al een kijkcijferknaller, maar nu Nederland vooral thuis zit vanwege de lockdown gaan de cijfers door het dak. Met de aflevering van gisteravond zetten Philip Freriks en Maarten van Rossem een kijkcijferrecord neer: bijna 2,2 miljoen mensen keken naar de quiz. Dat was net wat meer dan er naar de door Astrid Kersseboom gewonnen finale van vorig seizoen keken, die eind augustus werd uitgezonden.
 1. Burgemeester Jorritsma over avondklok: 'Moeten met elkaar maatregelen durven te nemen'
  Play

  Burgemees­ter Jorritsma over avondklok: 'Moeten met elkaar maatrege­len durven te nemen'

 2. Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'
  Play

  Familie kampt met erfelijke zeldzame longziekte: 'De ziekte is keihard'