De nieuwe woningen worden in dezelfde stijl gebouwd als de huizen uit 'fase één' van Steegsche Velden. ,,Zodat na realisatie de wijk zal aanvoelen als één geheel", zegt de gemeente Best.
Volledig scherm
De nieuwe woningen worden in dezelfde stijl gebouwd als de huizen uit 'fase één' van Steegsche Velden. ,,Zodat na realisatie de wijk zal aanvoelen als één geheel", zegt de gemeente Best. © Kees Martens/DCI Media

‘Tweede helft' van nieuwbouwwijk Steegsche Velden krijgt vorm

BEST - Het eerste deel is bijna klaar en dat betekent dat de gemeente Best al kijkt naar de ‘tweede helft’ van de nieuwbouwwijk Steegsche Velden. Daarvoor ligt er nu een voorontwerp bestemmingsplan. 

 1. Moederbedrijf van failliet Cibatax moet schade gemeenten vergoeden, schikking aangeboden

  Moederbe­drijf van failliet Cibatax moet schade gemeenten vergoeden, schikking aangeboden

  EINDHOVEN - Zes jaar na het faillissement van het Eindhovense taxibedrijf Cibatax hebben de gedupeerde gemeenten Eindhoven, Best, Waalre, Nuenen, Geldrop-Mierlo en Veldhoven eindelijk zicht op vergoeding van (een deel van) 1,2 miljoen euro schade. Nadat de hoogste rechter in januari van dit jaar heeft bepaald dat het moederbedrijf van Cibatax aansprakelijk is, onderhandelen de strijdende partijen nu over een schikking.
 1. Getetter van trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt
  Play

  Getetter van trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt

 2. Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belachelijk'
  Play

  Wel kaas maar geen textiel te koop op de markt: 'Ik vind het belache­lijk'