Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren, medewerkers van stichting Welzijn Best-Oirschot en andere sympathisanten vulden de tribune bij de bezwarencommissie van de gemeente Best. Ze zijn het niet eens met het besluit om het jeugdbeleid aan welzijnsorganisatie Lumens te gunnen. © Lilian Dominicus

Veel publiek bij geschil over jeugdbeleid Best

BEST - De sleutel van jongerencentrum Todo in Best is vorige week al overgedragen. Toch buigt de bezwarencommissie zich nog over de vraag of de gemeente de gunning van het jeugdbeleid aan  welzijnsorganisatie Lumens wel goed heeft afgehandeld.

Het is een voor alle partijen ongemakkelijke situatie geworden. Terwijl welzijnsorganisatie Lumens als nieuw gezicht van het Bestse jeugdbeleid al via site en Facebookpagina de eerste berichten naar buiten communiceert, speelt op de achterhoede nog een gevecht over de rechtmatigheid van de overdracht. 

  1. Van uitstel komt afstel: druppel voorgoed verleden tijd op milieustraten Meierijstad

    Van uitstel komt afstel: druppel voorgoed verleden tijd op milieustra­ten Meierij­stad

    VEGHEL - Het komt niet meer goed met de druppel in Meierijstad. Het college van B&W heeft besloten dat het betalingssysteem voor de milieustraten in Meierijstad de prullenbak in kan. Vanwege technische problemen functioneerde dit systeem (met achteraf betalen één keer per jaar) vanaf het begin al niet. Nu wordt ervoor gekozen om met een pinbetaling direct af te rekenen. De druppel blijft wél in gebruik voor het gebruik van de ondergrondse containers.